ozganyunus’s diary

Seo Uzmanı

Farmasi Hakkında

Türk bilim adamlarından olan Dr. Cevdet Tuna’nın, Türkiye’de kurduğu Farmasi, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri şirketidir. %100 yerli ve milli firmalarımızdan birisi olmasının yanında helal üretimler yapması, ev hanımları başta olmak üzere birçok kişiye kazançlı iş fırsatları sunması ve çevre dostu olması kullanıcılarının gözde firması haline getirmiştir.

Doğrudan satış yöntemi ile ticaret hayatına yön vermekte olan Farmasi geçmişe göre marka bilinirliği konusunda her geçen gün artış göstermektedir. Marka bilinirliğinin artması, ürünlerin uygun fiyatlı olmasına rağmen kalitesinden ödün vermeyen Farmasi, müşterilerinin beklentilerini karşılamaktadır. Bu sürecin her gün artması hem firmanın lehine ilerlemektedir hem de danışmanların yüksek satışlar yapmalarına yardımcı olmaktadır.

Direk satış ya da doğrudan satışın artması için danışmanların geniş bir çevreye sahip olmaları önemlidir. Ancak Farmasi marka bilinirliği yüksek olması sayesinde danışmanların çevresi olmasa da insanlardan direk ürün kodu bile verilerek sipariş almaları sağlanmaktadır. 

 

Farmasi Üyelik Şartları Nelerdir?

Farmasi üyelik işlemlerinizi gerçekleştirdikten sonra kendinize aldığınız Farmasi ürünleri % 30 ve % 40 arası indirimli fiyatları ile alabilirsiniz. Bunun yanı sıra kendinize arkadaşlarınızdan ve ekibinize katacağınız kişilerden oluşan bir ekip kurabilir,  stratejilerinizi geliştirerek hayal edemeyeceğiniz kazançlar elde edebilirsiniz.

Farmasi üyelik şartları arasında hangi din ve ırktan olduğunuzun bir önemi yoktur. Herkes Farmasi’ye üye olabilmekte ve kazanç sağlayabilmektedir. Farmasi üyelik başvurusu için sadece 18 yaşından büyük olmanız ve T.C vatandaşı olmanız gerekmektedir. Farmasi üyelik işlemleriniz için kimlik bilgileriniz, adres, telefon ve doğum tarihi bilgileriniz yeterli olacaktır. T.C vatandaşı değilseniz T.C kimlik numarası yerine geçen numaranız ile kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kimlik bilgilerinizin doğruluğu onaylandıktan sonra kayıt işleminiz gerçekleşecek ve sistemde belirttiğiniz telefon numaranıza SMS gönderimiyle şifreniz oluşacaktır. Şifreniz SMS gönderimi ile size ulaşmaz ise başvurduğunuzda belirttiğiniz cep telefon numaranızı güncelleyebilirsiniz.

Kayıt için herhangi bir form veya belge istenmemektedir. İster ev hanımı olun, ister çalışan isterse de işveren olun her koşulda Farmasi ekibinin bir üyesi olabilirsiniz. Farmasi'ye kayıt olup indirimli ürünlerden yararlanabilir, hediyeler kazanabilir ve kendinize ekip oluşturarak prim kazabilirsiniz.

Web sitesi : https://farmasiz.com/